STELLA RUBIO


Formada en Integració Social i en Art teràpia, i cursant música i psicologia, és una artista autodidacta en pintura, il·lustració, pintura mural i artesanía.

Ha realitzat exposicions individuals destacades, com
"Soledades Acompañadas" (pintura) el 2006, "Érase una y mil veces..." (pintura i il·lustració) el novembre del 2009, ambdues a l'Ona Nuit, i forma part del fons permanent d'artesania en diferents locals, com Enigma Art. També ha participat en l'exposició col·lectiva del llibre "La hija del lago", de Cristina Cuesta, l'any 2008, i col·labora amb l'empresa Linuesa des de l'any 2007.

Ara mateix té tot un se
guit de projectes en construcció, com la il·lustració del llibre "Los tres ríos de Kisho" amb el poeta Ventura Camacho, la il·lustració del llibre "Cuentos para después del vaso de leche" amb el metge i escriptor Iván Carabaño i una exposició en el Restaurant-galeria Gall i Gallina el desembre del 2009.

Normalment, com artista autodidacta, experimenta a
mb tota mena de materials, buscant la inspiració en materials tant naturals com artificials, i en tècniques com ara l'oli, el carbonet... essent l'acrílic, els rotuladors i l'aquarel·la els seus preferits.

En "Un pollastre per a vosaltres", la idea bàsica és el treball de manera absolutament intuïtiva i espontània davant d'una obra en blanc, l'observació de les formes, la consciéncia personal del moment, peró no del temps... i tot amb pinzellades al cant del gall, una característica musical que l'artista valora per estar arrelada en els seus interessos personals.Fotografies:
Quinto (perfil)
Arxiu personal de l'artista (obres)Torna a Creadors Gallum Gallum


Torna a l'inici

 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.